Site logo

Jeg har skrevet en selvhjælpsbog om, hvordan du kan dulme dit fysiske og følelsesmæssige ubehag, fordi jeg brænder for at hjælpe mennesker, der har det svært. Jeg er traumeterapeut, uddannet fra det tidligere Mygind Institute, og jeg har oplevet både på egen krop og hos mine mange klienter, hvor virksom en behandling traumeterapien er.

Når livet gør ondt (for at sige det med en kliché), kan det være svært at være i, men også svært at være sig selv som menneske. Fordi ubehaget styrer det meste af, hvad du foretager sig. Det indre ubehag definerer, hvad du føler, tænker, siger og gør, når det er så slemt, at vi kalder det stress, angst og depression.

Heldigvis behøver det ikke at være sådan, fordi der findes metoder, som heler de bagvedliggende årsager til det stærke ubehag. Når du har det svært, har du også altid fysiske fornemmelser i kroppen, hvilket er med til at forstærke ubehaget. Traumeterapien finder ved hjælp af de fysisk følte fornemmelser tilbage til roden af ubehaget og behandler det ved hjælp af lette bank på bestemte akupressurpunkter og fremkaldelse af bestemte følelser.

Undervejs i behandlingen mærker klienten, at kroppen falder til ro, og behandlinger slutter altid af med, at klienten føler sig afslappet. Mellem behandlingerne mærker klienten en forskel i sit ubehag, og når vi har behandlet alle de traumer, der tilsammen udgør f.eks. stress, så har klienten ikke længere stress.

Det gode er, at du SELV kan symptombehandle sit ubehag. Hos en terapeut får du helet den bagvedliggende årsag, men du kan selv dulme det fysiske ubehag, når det opstår. Hvis du f.eks. er bange for at gå til tandlægen, kan du selv banke på akupressurpunkterne og fremkalde følelserne, så kroppen falder til ro. Så dukker ubehaget måske op igen ved næste tandlægebesøg, og så kan du banke igen.

Jeg har skrevet en meget konkret guide til, hvad du skal gøre for at få det bedre inden i, når ubehaget banker på. Fordi jeg vil så gerne udbrede denne viden om, at du ikke behøver at affinde dig med, at livet er tungt og træls.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg holder foredrag om traumer som bagvedliggende årsag til angst, stress, depression og andre ubehag - inkl. guidede symptombehandlinger.

Jeg afholder workshops der grundigere instruerer deltagerne i, hvad de kan gøre for at hjælpe sig selv til at få det bedre indeni.

Jeg deltager i interviews med dem, der ønsker at vide mere og vil være med til videregive den viden.

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Forlaget Roig

Titler

HJÆLP DIG SELV - Sådan dulmer du din angst, stress og depression

Egen webshop/direkte salg
Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.