Site logo

Mit navn er Connie Friis-Holst (f. 1967), og jeg har altid elsket at skrive. I skolen var jeg i mit es, når vi fik opgaven: dansk stil - og allerbedst, hvis det var fristil, så jeg selv måtte vælge emne.

Jeg har også stor interesse indenfor flere forskellige videnskabelige områder, og det deler jeg på Kaffepausen - anno 2022. Senest er jeg begyndt at lave digital kunst - AI genereret text-2-image, som jeg deler på Instagram. Billederne kan bl.a. designes til flotte unikke bogomslag, plakater (superflotte færdige print i str. 30x45cm) m.m.

I 2015 tog jeg mod til mig og udgav min første roman: Karla med K, og da var Nouras Stemme allerede godt på vej. Året efter udkom den uafhængige efterfølger til Nouras Stemme: Forfald.

I 2017 stiftede jeg bekendtskab med begrebet romance scammers, hvilket blev til romanen Forført af en svindler. Det var en vild historie, som jeg fortæller om i Foredrag om svindlere - de såkaldte romance scammers på min YouTube kanal.

I 2015 blev jeg udredt for ADHD, og derfor skrev jeg bogen Du har da ikke ADHD, hvor jeg fortæller om, hvordan det er for mig at have ADHD som voksen kvinde. Bogen er, som alle min udgivelser, udgivet både som fysisk bog og som E-bog, og i marts 2022 modtog jeg Nextory's E-book Award 2022,
Rigtig mange efterlyste bogen som lydbog, og da det er kostbart at udgive en lydbog, så gjorde jeg det næstbedste, nemlig at udgive Du har da ikke ADHD på YouTube.

Min seneste roman: I ly af mørket, udkom i 2021. Den 19. juni 2023 udgav jeg "A 'ZEN' minute break" - som er en mindfulnessmalebog for voksne.

Alle mine bøger er udgivet på BoD - Books on Demand, da jeg elsker hele processen: skrive, designe cover, markedsføring m.m.

Du er velkommen til at se mine udgivelser på BoD Books on Demand,

spændingsroman
biografi
ADHD
faglitteratur
skønlitteratur
social kontrol
stalking

 

 

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

BoD Books on Demand

Titler

A "ZEN" minute Break, 2023, BoD - Books on Demand
I ly af mørket, 2021, BoD - Books on Demand
Du har da ikke ADHD, 2020, BoD - Books on Demand
Forført af en svindler, 2018, BoD - Books on Demand
Forfald, 2017, BoD - Books on Demand
Nouras Stemme, 2016, BoD - Books on Demand
Karla med K, 2015, BoD - Books on Demand

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.