Site logo

De første to bind om den unge kvinde Ragna Nordby, der vil fortælle historien om, hvordan Verden af i går bliver til Verden af i morgen, nemlig det Europa, vi i dag på hundrede års afstand, lever med i dag. Fortællingen følger Ragna bogstavelig talt i krig og kærlighed, fra Paris i 1914, Rom og Italien året efter. Her oplever hun Mussolinis fascistiske regime, som bliver modellen for det senere Hitler-styret i Tyskland.

I bind 2 ‘Må jeg så få fred’ vender hun hjem til Danmark kort før nazisterne besætter fædrelandet. Hun flygter til Sverige fra endnu et uudholdeligt diktatur. Hendes livsven, canadieren Chester, omkommer på flugten, men hun bliver del af den danske modstandsbevægelse i Stockholm, hvor hun også finder sin nye livsven Gustav under en livsfarlig aktion mod både den tyske og italienske efterretningstjeneste.

 

Et tredje bind ‘En anden verden’ udkommer til efteråret 2024 og fortæller om Gustavs og Ragnas skæbne i Danmark, jaget af Gestapo. Efter besættelsen inddrages de begge i det danske retsopgør mod både danske og tyske forbrydere.

I hele denne store fortælling træffer Ragna mange danske og udenlandske forfattere, maler, journalister, politikere og militærpersoner, som læseren kommer meget tæt på.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg deltager i 'Forfatter i Stuen'

'Forfatter i Stuen'

Medlem af

NewPub, Dansk Journalistforbund

Forlag forfatteren har udgivet på

BoD

Titler

Sikke en verden - Forlaget BoD
Må jeg så få fred - Forlaget BoD

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.