Site logo

Birgit Lynge - musisk forfatter

Jeg har lært noder, før jeg har lært bogstaver. Derfor kalder jeg mig en musisk forfatter. Jeg indleder enhver seance - det være sig foredrag, workshop, oplæsning, musiske mosaikker omkring et flygel - med at inddrage deltagerne i fællessang, for alle kan synge, hvis blot de kan sige deres navn ... Vi samstemmes med sang. Vi bliver en enhed ved at synge sammen. Vi healer os selv og hinanden gennem sang. Vi entrérer glæden gennem sang. Især sang ´by heart´, og det er jeg mester i at igangsætte.

Jeg har selv sunget kræftceller i sænk - det begyndte jeg med ved årtusind-skiftet. Min faglige bagage hertil er bl.a. en magistergrad i musikvidenskab og i musikterapi, så jeg véd, hvad jeg "synger" om.

Da musikken har vist mig vej, længe før jeg blev forfatter, så skriver jeg, som jeg komponerer: Jeg finder en grundtoneart - en stemning, modulerer derudfra til både dur og mol, langsomt og hurtigt, erotisk og ekstatisk, humoristisk og dovent, dagligdags og festligt som til et nytårsbal i Hoffburgh.

Mine seneste to bøger er farverige romaner, dels om en vild, stærk, smuk og farlig kærlighed, gennemlevet i 90ernes danske herregårdsmiljø, og dels en "våd" roman om fem generationer af en fiskerslægt fra Skagen - en regressiv og progressiv socialrealistisk fortælling, hvor læseren her og der vil genkende sit elskede Skagen.

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

FESTLIG FÆLLESSANG - med kulturelle indslag:
Er I 4 eller 400 samlet omkring en begivenhed, faglig eller blot festlig, så vil jeg sætte jer igang med at synge sammen ´by heart ´- altså uden tekst eller noder. Jeg vil lede jer til korisk sang, kanon og andet sjovt og forrygende, der stemmer sindene uanset og ikke-hørt-før. Og når I skal hvile ben og stemmelæber ind imellem, så vil jeg læse op for jer fra mine saftige og kærlige bøger, fra mine digte, fra mine livsanskuelser ...

Jeg har rig erfaring gennem mange års videre-uddannelse af ledere og andre interesserede. Det kan du læse om på min hjemmeside: www.power-design.dk

Vi ses - ring bare eller send en sms på 20850207 eller en mail på bl@power-design.dk

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Titler

Rytmisk musik i Grønland
Musisk helbredelse: om musik, billeder og farver i personlig udvikling
Visualisering & sansning: om at følge sit hjerte
SYNG SELV! Musik på recept 1-3
Ørnestyrke: en udviklingsrejse i Indien
Med livet i hånden: en livsvejledning i 7 kapitler
REJSNING - roman
Hvis havet er himlen - roman
Alle mod én: KRÆFTEN

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.