Site logo

Jeg ville gerne være forfatter, da jeg ved teenager, men først skulle jeg lige igennem et helt liv som lønarbejder, socialrådgiver og underviser, før det lykkedes med min første bog: Idebog for Undervisere, udgivet i 2006. Siden da har jeg været medlem af Dansk Forfatterforening og optaget af hvad det vil sige at skrive. Den næste bog jeg udgav hedder Udb4ændt - din vej ud af kaos. Det var to fagbøger. Den foreløbig sidste bog jeg har udgivet er en historisk roman med titlen Shanghai - i lyst og nød. Den tog mig 10 år at skrive, og den proces kalder jeg Mit Shanghai Eventyr, som også er titlen på det foredrag, jeg gerne går ud og holder om bogen, Shanghai og min proces. Bogen er baseret på min mors dagbøger fra mine forældres liv i byen i starten af 2. verdenskrig, hvor min far var ansat i Store Nordiske Telegrafselskabs Asiens-afdeling.

Jeg har også skrevet i en del antologier, sidst "Et vigtigt brev", udgivet i 2023, hvor vi er 21 forattere fra Forfatterforeningens seniorgruppe, der har bidrag.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag: Mit Shanghai - eventyr. Om tilblivelsen af min historiske roman "Shanghai i lyst og nød", om Shanghai under den japasnke besættelse, min rejser til Shanghai 2010 og 2015 m.m.

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Titler

Shanghai - i lyst og nød. Historia 2019
Udbrændt. Saxo Publish 2015
Idebog for undervisere. Frydenlund 2006

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.