Site logo

Fornemmelse for livet

Jeg har et særligt blik for vores menneskelige fundament. Med livserfaring som leder, mor til tre sønner og en karriere præget af mødet mellem mennesker, har jeg fordybet mig i, hvordan vi mentalt skaber vores oplevelse. Det har givet mig stor forståelse for, hvordan mennesker opnår større trivsel, ro og glæde.

Min mission er at guide mennesker mod større forståelse og indsigt i principperne bag vores mentale design, så flere lytter til deres intuitive fornemmelse for livet. Vores indre GPS.

Jeg er medforfatter til Livet har dig - seksten fortællinger om vejen fra styring og kontrol til nærvær og trivsel og har skrevet Ordflow i reservatet.

Jeg har i 2023 udgiver Refleksionskalenderen, som indeholder et citat eller refleksionsspørgsmål hver dag i året. Den er uden årstal og kan bruges år efter år.

Derudover har jeg udgivet podcasten En verden af tanker, en Taknemmelighedsvideo hver dag i 2020 og en årlig videojulekalender på YouTube siden 2019.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag om styrken ved Intuitiv ledelse. Få indblik i, hvordan du med hjertet som guide kan styrke trivsel og højnes dine medarbejderes mentale sundhed og dermed styrke deres effektivitet på et sundt fundament.

Oplæg og facilitering af mental sundhed.

Samtaler om mental sundhed.

Samtaler om fornemmelse for livet og vores indre GPS.

Debatter omkring mental sundhed, intuitiv og stressfri ledelse.

Titler

Ordflow i reservatet
Medforfatter til Livet har dig - seksten fortællinger om vejen fra styring og kontrol til nærvær og trivsel

Refleksionskalender

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.