Site logo

At skrive er at leve!

Jeg begyndte at skrive skønlitteratur som 13-årig, og det har givet mig en fantastisk mulighed for at leve i mange forskellige karakterers personligheder og oplevelser lige fra de fattige københavneres hverdagsliv i 1800-tallet til baronesser, der ofrer alt for deres titel og gods i 1900-tallet. Og det er netop skønlitteraturens største kunst: Den tillader os at leve mange liv!

Jeg har udgivet størstedelen af mine romaner på forlaget Trykværket, der præsenterer mig således:

Anne-Pia Jørgensen er en flittig forfatter, der behersker flere forskellige genrer inden for skønlitteratur. Hun skriver primært om og for kvinder på en meget indlevet måde, hvor følelser og refleksion står i centrum. Hendes bøger formår gang på gang at skabe genklang og eftertanke hos sine læsere.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Jeg afholder forskellige former for oplæg, forfatteraftner og forfatterarrangementer.
Jeg opfandt begrebet Forfatter i stuen, hvor forfatteren kommer ud i din stue til et arrangement med din læseklub/læsegruppe eller din familie og venner, og fortæller om en eller flere af sine værker og læser op af aftalte værker. Det har været en fantastisk mulighed for at komme tættere på mine læsere, der i det mere intime rum får stillet mange spørgsmål og deler sine oplevelser med bøgerne.
Derudover har jeg lavet forfatterarrangementer på biblioteker og deltaget i forskellige bogmesser og events bl.a. via min facebook-profil.
Du er meget velkommen til at følge med på min Facebook/instagram-profil eller kontakte mig, hvis du er interesseret i et arrangement.

Jeg deltager i 'Forfatter i Stuen'

'Forfatter i Stuen'

Medlem af

NewPub, Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Trykværket

Titler

Bidronningen
Rigtige Kvinder
Ukrudt
Mit navn er Lava
Solvejs odyssé
Portrættet
Den nye vej
Veninder

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.