Site logo

Journalist, forfatter og dokumentarfilmsinstruktør.  Uddannet som journalist i 1993 fra Journalisthøjskolen i Aarhus og har siden 1990 arbejdet med tv-produktion. Hendes hovedinteresse har været at lave længere udsendelser og portrætter. Se portefølje

I 2009 fik filmen "En stemme for livet" om Herning Kirkes Drengekor og dirigent Mads Bille premiere i biografen. I 2013 fik dokumentarfilmen "Tangentspilleren" om musikgeniet på orgel Kristian Marius Andersen premiere. Den blev den mest sete danske dokumentar i biograferne det år. I 2018 fik "Farvekraft ad helvede til" om maleren Jens Søndergaard premiere i de danske biografer.

Anne Holst Moulvad har skrevet og udgivet børnebogsserien Trunte Lunte på eget forlag. 

I 2021 udgav hun bogen bogen "Et liv med børn, skjorter, bøffer og kunst". En portrætbog om Bitten Damgaard med 80 historier og 250 fotos fra et langt kvindeliv.

Udgivelser

Har udgivet mere end 10 titler

Jeg kan bookes til

Det er muligt at booke et foredrag med forfatter, journalist og instruktør Anne Holst Moulvad. Hun har i mere end 30 år lavet et utal af tv-produktioner og været vært på TV 2´s regionale tv-station TV MIDT VEST.
I 2009 kunne hun føje titlen instruktør til sit visitkort, da dokumentarfilmen "En stemme for livet" om Herning Kirkes Drengekor blev vist i 50 biografer. Dokumentarfilmen "Tangentspilleren" blev efterfølgeren og havde premiere februar 2013. Filmen blev den mest sete danske dokumentarfilm vist i biograferne i 2013.
Hendes tredje film "Farvekraft ad helvede til" om maleren Jens Søndergaard havde premiere i biograferne 4. marts 2018, og blev vist i 40 biografer i Danmark.
Med udgangspunkt i sit eget liv fortæller Anne Moulvad om det at få ideer og gennemføre dem. Hun har 12 børnebøger bag sig, en foto/portrætbog om Bitten Damgaard, tre biografdokumentarfilm og mange tv-produktioner og har været igangsætter for mange projekter gennem sit liv. Foredragene kan tilpasses i længde og kombineres.

Medlem af

NewPub, Dansk Journalistforbund

Titler

Et liv med børn, skjorter, bøffer og kunst
Trunte Lunte børnebøger

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.