medudgiverforlag

… en god løsning, når du ikke har tid og lyst til at stå for det hele selv

Få hjælp igennem hele udgivelsen

Medudgiverforlag er virksomheder (herunder forlag), som tilbyder alle de services, som et traditionelt forlag også tilbyder. Men her skal du selv finansiere eller medfinansiere udgivelsen. 

Nogle tilbyder at hjælpe dig med at oprette dit eget forlag (blive selvudgiver) og bidrage med alle de ydelser du ønsker – mod betaling. Dem kalder vi Full Service herunder. Andre tilbyder, at du medfinansierer udgivelsen på deres forlag og (for en periode) overgiver dem udgivelses-rettighederne. Dem kalder vi Medudgiverforlag herunder.

Når du ikke selv har tid eller lyst

Medudgivelse kan være attraktivt, hvis du ikke selv har tid eller lyst til at have kontrol med hele bogens tilblivelsesproces. Du betaler måske lidt mere, afgiver nogen frihed – og alt efter evt. fordelingsnøgle på indtægterne afgiver du også en bid af kagen, hvis der bliver en.

Læs artikel om at vælge udgivelsesform.

Se vores krav til de udvalgte virksomheder nederst på siden.

Vi anbefaler:

Wadskjær Forlag

Wadskjær Forlag modtager bøger til vurdering inden for alle genrer, og vi kærer om alle vores udgivelser og sørger for, at hver bog får den bedste mulighed på markedet. Derfor tager Konsulenthuset Reismer sig af vores salg.

Vi tror desuden på, at alle vores bøger har potentiale til at blive udgivet i udlandet, hvorfor vi som minimum oversætter alle vores bøger til engelsk.

Vi er et traditionelt forlag, men hvor et salgspotentiale kan være svært at vurdere, kan vi bede om en medfinansiering fra forfatteren i mod en højere royalty på op til 50%. Vi skal i dette tilfælde stadig finde bogens litterære eller faglige kvaliteter værdige til udgivelse. Desuden tilbyder vi en full service pakke.

Wadskjaerforlag.dk

Tlf.nr. 22 25 45 63

SPITZEN Publish

SPITZEN Publish blev stiftet i 2014 og hjælper forfattere med at udforme, udgive og distribuere bøger, både i fysisk og digital form. 

Vi brænder for at formidle historier, og gør os umage som medudgiver for at sikre et professionelt resultat. 

At gøre det selv betyder ikke nødvendigvis at gøre det alene, og vi er her for at hjælpe dig hvert skridt på vejen med en skræddersyet løsning til netop dit behov. 

Og, som skaber af værket tilfalder fortjenesten i største grad dig.

Spitzen.dk

Tlf.nr. 30 95 11 25

Skriveforlaget

Tillykke – du har skrevet en bog, og nu vil du gerne udgive den. Men hvad er den bedste løsning for lige netop din bog?

Skriveforlaget er Danmarks mest erfarne selv- og medudgiverforlag, og vi har siden 2008 hjulpet hundredvis af forfattere med bogudgivelser i alle mulige genrer.

Vi er eksperter i at finde præcis den måde at udgive på, som passer dig bedst. Vi støtter og rådgiver dig på din vej til at blive forfatter − fra du får en idé til en bog, til du står med et fysisk eksemplar i hånden og er klar til at markedsføre den.

Vi tilbyder traditionel forlagsudgivelse med dig som medudgiver, og du kan desuden få vores hjælp til redaktion, korrektur, layout og pr.”

Skriveforlaget.dk

Tlf.nr. 86 51 19 00

Vores krav

For at kunne annoncere her på Bogbrancheguiden skal medudgivervirksomheder opfylde visse minimumskrav. 

Bogbrancheguiden påtager sig ikke derved noget ansvar. 

  • Virksomheden skal på sin hjemmeside give sig til kende med ejerskab og centrale medarbejdere.
  • Alle kontrakter skal have en klausul om at forfatteren ubetinget kan vælge tilbagefald af alle udgivelsesrettigheder efter max. 2 år efter indgåelse.
  • Evt. rating på Trustpilot må ikke være lavere end 4.0

Kom med på medudgiverlisten

For at kunne blive medtaget på denne side, skal din virksomhed dokumentere at opfylde ovenstående minimumskrav. 

Kontakt os på info@bogbrancheguiden.dk for at høre mere.