Site logo

Vind en bordstand til Bogmessen Aarhus

Drømmer du om at stå på Bogmessen Aarhus? Så kan du lige nu vinde en bordstand til messen, som afholdes i Marselisborghallen den 1. til og med 3. marts 2024.

Vi udlodder nemlig i samarbejde med Bogmessen 2 præmier af en bordstand til messen. Alt, du skal gøre er at tilmelde dig med din e-mailadresse nedenfor og så er du med i konkurrencen. 

Om præmien

Et bord på 75x180cm, to stole. Der er plads til to roll-up bag bordet. Der må maks sidde to forfattere ved bordet. Til bordet følger også adgang til ladestation, frit el-forbrug og Wifi samt rengøring af standarealet på dagene.

Derudover medfølger 40 stk. gratis invitationer til bogmessens åbning, fredag den 1. marts, kl. 12-14. Billetterne kan bruges i dette tidsrum, og når man først er inde, kan man blive på messen til lukketid om fredagen. Billetterne er til fri afbenyttelse og må gives væk.

Læs mere om bogmessen på www.bogmessen.dk

Betingelser

Konkurrencen udbydes af EVENT MESSERNE ApS, og vinderne trækkes søndag d. 21. januar 2024. Bordstanden kan ikke ombyttes til kontanter eller bruges til messen 2025. Præmien og invitationsbilletterne må ikke sælges. Præmien indeholder ikke forplejning af standpersonale, bannere, skilte og øvrige markedsføringsmaterialer, tæpper, løsøre m.v. Når du skriver dig op til konkurrencen, accepterer du at modtage nyhedsbreve fra Bogmessen Aarhus. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen.