Site logo

Guide til at oprette events

 

Genrer

Sæt x i den eller de hovedgenrer, der indgår i dit event.

Bemærk, at du i feltet Beskrivelse bør nævne relevante under-genrer, som interesserede kan finde på at søge med fritekstsøgning.

Type af arrangement

Her skal du vælgeSæt x i den eller de hovedgenrer der indgår i din event.

Bemærk, at du i feltet Beskrivelse bør nævne relevante under-genrer, som interesserede kan finde på at søge med fritekstsøgning.

Beskrivelse

Præsenter forlaget med særlig tanke på forfattere og bogbranche. 

For forlag som er interesserede i at modtage manuskripter og henvendelser om mulige bøger, vil det nok især være relevant at fokusere på genrer og samarbejdsformer. Nævn relevante genrer og nøgleord, du ønsker at matche, når forfattere bruger fritekstsøgning. 

For mindre forlag, der evt. benytter profilen som primær hjemmeside, bør her også være en præsentation af forlaget inklusiv navn på ejer og eventuelle nøglemedarbejdere. 

Det kan betale sig, at skrive en god og grundig tekst. Både fordi det giver flere matchende søgeord på Bogbrancheguiden og fordi Google og andre søgemaskiner tillægger sider med mere sammenhængende tekst – ikke lister – højere værdi.

Fotos af titler m.v.

Her kan du uploade op til 10 billeder af forlagets bøger og hvad du ellers finder meningsfuldt. 

Det giver kvalitet til din side, at den også er visuelt tilfredsstillende. Og det kan hjælpe forfattere til hurtigere at afkode, om forlaget er relevant at fremsende et manus til. 

Format: 

Formatet 1536 x 1000 px. vises ubeskåret i alle visninger.

Dine fotos / omslag kan altså så ses i fuldt omfang også i thumbnail-formatet, men kan til gengæld være lidt svære at læse.


Vælger du et smallere format, klippes der af top og bund i thumbnail-visningen. Men f.eks. bogens titel og illustration kan blive mere læselig.

 

 

Brug evt. vores gratis skabelon i Canva

Her er formatet 1536 x 1000 px predefineret og du kan lægge bøger og andre elementer ind på hvid baggrund (og gøre alt muligt andet) før du gemmer og uploader dem. 

Cover-billede

Cover-billedet er det første indtryk, brugerne får af forlaget, og vises både i miniature på søgesiden sammen med covers fra andre forlag og som stort sidehoved, når man klikker ind på forlagssiden. 

Brug vores skabelon til at lave dit cover. Coveret beskæres nemlig på forskellig vis efter hvor det vises og efter hvordan brugerens skærm tager sig ud. Ved at bruge skabelonen, er du sikker på at opbygge coveret, så vigtige elementer ikke beskæres i nogen visning. 

Klik på billedet herunder, så kan du åbne skabelonen i den gratis version af Canva billedbehandling online.

(OBS Når template er helt færdig, skal den uploades af en bruger der hedder Bogbrancheguiden) 

             

Uploader du ikke selv et cover, vil Bogbrancheguidens standard-cover (til højre) automatisk blive indsat. 

Tagline / underoverskift

Præsenter forlaget med en enkelt sætning (max 56 anslag). Tagline bliver vist nederst til venstre på dit Cover-billede. Eller lige under det. Benytter du ikke din Tagline, vil den første tekstlinje i din beskrivelse blive vist på denne plads. 

Manuskripter og idéer

Mange brugere af Bogbrancheguidens Forlagsdatabase vil være forfattere, der søger et godt forlags-match til deres manuskript eller idé. Felterne indgår som filtrerings-muligheder på søgesiden. 
Kryds derfor af hvad forlaget ønsker at modtage, eller vælg Modtager ikke. 

Har forlaget information på egen hjemmeside vedr. indsendelse af manuskripter og idéer, så indsæt direkte link til siden i næste felt. 

Også her skal http://… med i adressen. 

 

Tjek, rediger og godkend

Når du har udfyldt felterne, kan du tjekke hvordan annoncen tager sig ud, og redigere videre så længe og så ofte du vil.
Klik Godkend, og så kommer du – første gang, når du opretter profilen – til betaling, som du skal gennemføre, før din side bliver offentliggjort. 

Efterfølgende kan du til hver en tid rette og forny tekst og billeder.