Site logo
No Image Available

Styrk dit brand – Skriv en bog

 Forfatter: Jesper Handberg Nielsen  Genre: Fagbog / brugsbog  Forlag: Skrivekompagniet  Udgivelse: 6. juni 2024  ISBN: 9788797498309  Mød og kontakt forfatteren
 Om bogen:

Flere skal opfordres og hjælpes til at udgive bogen om deres niche

I dag kan en velskrivende fagspecialist udgive en bog til en smal læserskare og opnå en betydelig brandingværdi ved at gøre det. Professionel hjælp til bogudgivelse er blevet nemt tilgængelig, samtidig med at internettet har åbnet nye veje til målgruppen. Med sin bog, »Styrk dit brand – Skriv en bog«, vil Jesper Handberg Nielsen vise selvstændige og fagspecialister, hvordan de kan udnytte tidens muligheder for at skrive, udgive og brande sig med en fagbog.

”Flere specialister og erhvervsdrivende vil skrive bøger, hvis de kan se en økonomisk gevinst og forstår, at bogbranchen i de senere år har gjort det nemmere og billigere at skabe en nicheudgivelse, der lever op til en professionel standard. Det er præmissen for min udgivelse,” siger Jesper Handberg Nielsen, som med sin bog håber at gøre hele bogens tilblivelses- og udgivelsesproces så overskuelig og nem som muligt for netop det segment.

Udbytte, udbytte, udbytte

”Hvis du vil have en selvstændig til at skrive en fagbog, skal du først og fremmest anskueliggøre udbyttet. En forretningsdrivende løber typisk stærkt for at opnå sin omsætning, så, bogdrøm eller ej, skal hun vide, at en investering i en bog kan generere lige præcis det: omsætning,” siger Jesper Handberg Nielsen og fortsætter:

”Bogen om en faglig niche kan både give brandingværdi og omsætning fra bogsalg samt føre til nye forretningsmuligheder i form af foredrag, workshops og flere og bedre kernopgaver. Det budskab vil jeg gerne være med til at sprede til de mange, der i forvejen har lysten til at skrive en bog,” siger fagjournalisten og tilføjer, at der allerede er gode kræfter inden for bogbranchen, som arbejder for sagen.

En ny og mere favnende bogbranche

”Udbyttet er én ting, men det er også vigtigt at formidle, at barren for at udgive en bog efterhånden sidder så lavt, at mange skrivende specialister med en rimelig indsats vil kunne forcere den. Der er nemlig masser af professionel hjælp at hente, og hjælpen kommer i mange former, såsom skrivenetværk, rådgivning, kurser og bøger. Der er faktisk assistance til at opfylde ethvert behov, hvad enten man går efter en klassisk forlagsudgivelse eller opretter sit eget forlag,” fortæller Jesper Handberg Nielsen.

Han mener, at der – på trods af eksisterende tilbud og indsatser – bør gøres endnu mere for at motivere de forretningsmæssigt orienterede fagspecialister og tilbyde dem en overskuelig vej fra idéstadiet til udnyttelsen af det udvidede og vægtige visitkort, som en bog også er. »Styrk dit brand – Skriv en bog« kan ses som et bidrag i den retning.

Fakta om bogen

»Styrk dit brand – Skriv en bog« er en guide til at skrive, udgive og brande dig og din virksomhed med en fagbog, når du aldrig har prøvet det før.

Bogen er en hjælp til dig, som har en viden, du gerne vil formidle til din målgruppe; til dig, der gerne vil brande dig som en autoritet på dit fagområde; dig, som er velskrivende, men som ikke nødvendigvis har populær eller professionel formidling som din kernekompetence.

Trin for trin får du beskrevet processen fra første brainstorm over skrivning og revision til udgivelse, markedsføring og PR.

Om forfatteren:

Jesper Handberg Nielsen er uddannet fagjournalist, cand.scient.soc. og BBA. Han er forfatter til Bangkok Brænder og Styrk dit brand – Skriv en bog samt indehaver af Skrivekompagniet, der tilbyder fagbogsrådgivning, faglig formidling og LinkedIn-ghostwriting.

Om forlaget:

Efter behørige overvejelser besluttede Jesper at udgive »Styrk dit brand – Skriv en bog« igennem eget forlag og sit eksisterende CVR-nr., så han selv kunne gennemgå de trin, han beskriver i bogen, herunder i forhold til selvudgivelse.

Bogen i detaljer:

Titel: Styrk dit brand – Skriv en bog

Undertitel: Guiden til dig, der vil skrive, udgive og brande dig med en fagbog

Udgivelsesdato: 6. juni 2024

Sider: 144

Format: Hæftet

Originalsprog: Dansk

Forlag: Skrivekompagniet

ISBN: 9788797498309


 Retur til Nye bøger ...