Site logo
No Image Available

Det evige øjeblik

 Forfatter: Anita Christensen  Genre: Skønlitteratur generelt  Forlag: Alias Forlag  Udgivelse: 2. februar 2024  Mød og kontakt forfatteren
 Om bogen:

Det evige øjeblik udforsker med afsæt i eksistentielle temaer den menneskelige eksistens, den frie vilje og søgen efter mening og autenticitet. Fortællingen udfolder et eksistentielt drama mellem frihed og fangenskab, godt og ondt, liv og død. Hovedpersonen får brug for al sin snarrådighed og humor for at klare sig. Undervejs må hun bekæmpe sine egne dæmoner og træffe svære, men nødvendige valg, inden hun kan hjælpe sig selv og andre.

Det evige øjeblik er litterær fiktion på en delvis selvbiografisk baggrund. Magisk realisme med filosofiske og psykologiske træk. Kærlighedens mangfoldige former et til stede under overfladen bogen igennem. Bogen indeholder 27 illustrationer lavet af forfatteren. De farvestrålende découpager udgør en flot visuel fremstilling af romanens særlige univers.

Det evige øjeblik henvender sig til læsere, som ønsker en speciel spændingsroman – læsere som værdsætter psykologisk velbeskrevne karakterer, og læsere der interesserer sig for eksistentielle temaer som søgen efter identitet og konsekvenser af livsvalg. Alle med interesse for litteraturhistorien og teaterverdenen vil kunne glæde sig over møder med ikoniske personer i kulturhistoriske sammenhænge. Derudover henvender bogen sig til læsere, der holder af at få fortællingen visualiseret af farverige illustrationer.

Betalæserudtalelse

Så anderledes end noget, jeg ellers nogensinde har læst. Det er sådan en fortælling om sådanne karakterer, nej, personer, som jeg vil have med mig altid. Efter læsningen føler jeg mig ikke kun underholdt, men beriget.

Ilse Kristensen, psykolog

Om forfatteren

Forfatter og billedkunstner Anita Christen er teolog og pensioneret præst. Hendes debutroman Det evige øjeblik er skrevet over en årrække, samtidig med at hun uddannede sig i creative writing i USA og England. Kombineret med livserfaring og et stort kendskab til litteratur har dette udviklet Anita til en forfatter med en stærk fortællerstemme og meget på hjerte. Med dyb indsigt i persontyper og sikker fornemmelse for flow i en fortælling samt underfundig anvendelse af symbolisme, opbygger Anita et levende romanunivers med karakterer og handling, der suger læseren ind.


 Retur til Nye bøger ...