Simon Zander udkom i efteråret 2021 med sin debutroman ‘Inden det blå lys falmer’.
Han har altid drømt om at skrive, siden han læste om troldmandsskoler og drager som barn. En pandemi gav ham skubbet til at gå i gang.

Simon er en aktiv del af bevægelsen Dansk Fantasy, og han brænder for at skrive inden for de fantastiske genrer, samt at skrive inkluderende bøger, hvor især queer-personer bliver repræsenteret.

Nedenfor ses de prædefinerede foredrag/kurser, forfatteren tilbyder. Der laves også tilpassede events.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag: Queer, køn og fantasy

Hør om fantastiske verdener, hvor det er helt i orden at være anderledes. Hvordan magiske fortællinger både kan være helende, inkluderende eller øjenåbnende.
Jeg skriver næsten udelukkende bøger, der enten direkte eller indirekte behandler emner om køn, seksualitet eller identitet. Under foredraget vil både mine egne og andre relevante værker blive præsenteret, og der vil være åben dialog om emner som homofobi, ligestilling og repræsentation.

Målgruppe: Udskoling, gymnasier eller opefter
Varighed: 1 – 1,5 time i alt (kan tilpasses)

------

Skrivekursus: Skriv en FANTASTISK bog

Lær, hvordan du skriver FANTASTISK. Fantasy er en genre i konstant udvikling, og der er masser af elementer at tage fat på.
Lær om de forskellige undergenrer, world building, karakterudvikling, magisystemer og fantastiske væsner. Hvordan får du det hele til at spille sammen, så det både bliver spændende og understøtter historien? Vi kommer omkring flere emner og har skriveøvelser undervejs, hvor deltagerne får mulighed for at læse op.

Målgruppe: Udskoling, gymnasier eller opefter
Varighed: 3 – 4 timer i alt (kan tilpasses)

Titler

Inden det blå lys falmer, 2021, Hi Reader
Sortørnens Øje, 2022, Hi Reader

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.