Site logo

Efter en tur omkring fantasy og magisk realisme i min første roman ”Dora delt i to”, arbejder jeg nu i ”Aflæring af kærlighed til køer” i en skrivestil, man må kalde politisk realisme eller kritisk realisme med et stærkt fokus på klimapolitik. Det er en samtidsroman, og man kan også kalde det hverdagsrealisme. Udover det klimapolitiske, er kærlighed et vigtigt tema.

”Aflæring af kærlighed til køer” er en Borgen-agtig spændingsroman om klimapolitik. Eva Berg, radikal klimaordfører i folketinget, tilkæmper sig magten gennem smarte intriger. Magten til at gennemføre en dagsorden, der rykker på klimaet. Især stiller den store krav til landbruget, med store CO2-skatter og nedskæring af husdyrholdet.

Evas mand Asmus er økologisk mælkebonde og et naturtalent til at passe køer. Han betaler prisen. Deres ægteskab går på dramatisk vis i stykker – men kærligheden bliver dog ved at ligge mellem dem som et bagtæppe.

Bogen igennem krydsklippes mellem Evas strømlinede politiske løbebane og Asmus’ behjertede forsøg på at få sit landbrug til at gå rundt, godt hjulpet af  ukrainer-medhjælperen Marek og hans mor Irina. Bl.a. åbner han et ”KO-SPICE” – et hospice for køer, hvor de behandles værdigt inden de skal ud af landbruget

Bogen er anmeldt med 5 af 6 stjerner i Nordjyske og på Kulturen.nu. Klik på hjemmesiden, så på linket, og læs!

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Oplæsning fra bogen og diskussion. Interview. Jeg tager ikke honorar, men transport skal dækkes.

Forlag forfatteren har udgivet på

Wadskjærs forlag, Forlaget mellemgaard

Titler

Dora delt i to

Aflæring af kærlighed til køer

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.