Site logo

Sønderjyde, civilingeniør (DTU, B), civiløkonom (CBS, HD-U).

I 40 år har jeg arbejdet med tekniske og økonomiske opgaver i mange lande - især ulande. Størstedelen af tiden med bopæl uden for Danmark - med både danske og udenlandske arbejdsgivere.

I FN koordinerede jeg udgivelsen af flere store fagbøger.

 

Mine bøger

Mine egne bøger er lidt nørdede fagbøger. De er utraditionelle sammenligninger (juxtapositioner) af kendte emner som kaffe og vin, henholdsvis Danmark og Verden.

Bøgerne har mange illustrationer. De er faktuelle, men i en let stil med mange anekdoter, fortællinger om egne oplevelser og med holdninger til de mange emner.

Coffee and Wine - Two Worlds Compared (2018), 310 sider.  Bogen har modtaget to internationale bogpriser.  https://www.troubador.co.uk/bookshop/business/coffee-and-wine-hb/

Danmark og Verden - Finurlige forskelle (2022), 256 sider. https://trykvaerket.dk/bog/danmark-og-verden-finurlige-forskelle/

 

Bog på vej

Ingeniører i skønlitteraturen - Helte, skurke og mange andre. Det er arbejdstitlen på den næste bog. Forventes udgivet ultimo 2024 - men det kan blive 2025.

 

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

111. Jeg ping-pong’er med andre erfarne forfattere - ofte ved at bytte uddrag af manuskripter for gensidigt at få tilbagemeldinger af enhver art.
P.t. skriver jeg om ingeniører i skønlitteraturen - igen en utraditionel bog.

222. Jeg holder foredrag om emnerne i mine bøger - normalt uden beregning. Da jeg bor i Schweiz skal foredrag og deltagelse i debatter i Danmark gerne passe med mine besøg i Danmark.

Medlem af

Dansk Forfatterforening

Forlag forfatteren har udgivet på

Troubador/Matador, England. CanPublish, Danmark

Titler

Coffee and Wine - Two Worlds Compared (2018), 310 sider.
Danmark og Verden - Finurlige forskelle (2022), 256 sider

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.