STYR PÅ TANKERNE

– HÅNDBOGEN TIL EN SUND INDRE DIALOG

Bogen “Styr på tankerne – Håndbogen til en sund indre dialog” giver dig værktøjerne og fundamentet til, at du kan gå imod de drænende systemer og tankemønstre, som præger din refleksion. Du behøver nu ikke længere at være et offer i dit eget hoved.

Alt kan ændre sig.

De fleste af os kender det… Hvordan tankerne og hjernen kan have sit eget liv. Pludselig oplever du måske, hvordan din indre dialog er fokuseret på ting, som dræner dig og grublerier, der går i selvsving – måske endda i flere timer hver dag.

Med bogen her, får du konkrete værktøjer til at påvirke dine tanker, følelser og handlinger til at gavne dig selv og dine relationer til mere overskud, kærlighed og livslykke.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Maiken Juul begejstrer vidt og bredt med sine foredrag om tankestyring og forståelse for hjernen og dens mekanismer, og hun omtales som professionel, nærværende og med stor empatisk forståelse.

Så hvis I ønsker et fagligt, underholdende og lærerigt indspark om, hvad der sker i hjernen i forskellige dagligdagssituationer på job eller privat, så er det Maiken Juul, I skal booke.

Titler

Styr på tankerne - din håndbog til en sund indre dialog

Egen webshop/direkte salg
Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.