Site logo

Disse 10 hæfter er alle uddybende emner fra Urantia Bogen, The Urantia Book.  Skrevet for en hver motiverende sjæl, letlæselig og detaljeret. Bortset fra Det Kosmiske Eventyr, som er fra en forfatter i Estonia og Urantia Opstigendes Håndbog som er fra en engelsk, så er de 8 andre fra amerikanske forfattere. Urantia bogens indhold er omfattende, ca. 2100 sider og der berettes om mange emner., som ikke tidligere i menneskehedens historie har været kendt. Urantia Bogen udgiver sig for at være den femte  åbenbaring til menneskeheden, mens Jesus var den fjerde, Melkisedek, den tredje, Adam og Eva , den anden  og tilbage i tiden ca. 500.000 år, den første planetprinsen Caligastia og  hans 100 medarbejdere.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet mere end 10 titler

Jeg kan bookes til

Kommer gerne ud til fordrag om Urantia Bogen, medbringende både den engelske Urantia Book, såvel som de danske trykte hæfter for videre salg.

Medlem af

NewPub

Titler

1) Den Kosmiske Rejse - Vores Største Eventyr - Er en 40 siders børnebog. Forfatteren er fra Estland.
Flotte 4 farvede illustrationer på alle sider og en børnevenlig tekst.
Forfatteren har selv illustreret bogen.

2) URANTIA - Opstigendes Håndbog - Er et 50 siders hæfte, omhandlende Urantia Bogens
optegnelser og beskrivelse af menneskets rejse efter afslutningen af
livet. En yderst detaljeret gennemgang af menneskets opstigende rejse
mod Paradiset og Gud. Grafiske illustrationer af de himmelske forhold
sammensat med tekst omhandlende de mange forskellige personligheder som
findes i universet og som vi gennem opstigningen kommer i kontakt med.

3) "Urantia Bogen og Robert Venosas Kunst" - Er et 32 siders hæfte,, hvor kunstneren Robert Venosas kunstbilleder er sammensat med tekst fra Urantia Bogen. RV var læser af denne bog. Den illustrere forskellige himmelske personligheder med billede og tekst.

4) "Gudsrigets Sociale Indvirkning" - Er et 28 siders hæfte omhandlende Gudsrigets Sociale indvirkning på verdens samfundet. Hæftet er illustreret med billeder knyttet til tekst, både fra Urantia Bogen og forfatter selv.

5) "Den Fjerde Trefoldighed og generationen af Kosmisk Energi - Er et 30 siders hæfte, forfattet af Stuart R. Kerr III omhandlende trefoldighedens uendelige energi. Fader-Ånde, Paradisøen og Den Egenskabsløse Absolutte. Hæftet er illustreret med billeder knyttet til tekst, både fra Urantia Bogen og forfatter selv.

6) "Serafiske Skæbnevogtere" - Er et 31 siders hæfte, forfattet af Stuart R. Kerr III omhandlende Lokaluniversets skabelse med Moderåndens serafiske døtre, engletjeneste og det personlige menneskes sjæls relation hertil og skæbne.

7) "Jesus, Den Levende Sandhedens Ånd" - Er et 26 siders hæfte, forfattet af Stuart R. Kerr III omhandlende Jesus fra Nazaret, hans kærlighed til den himmelske Fader og menneskeheden.

8) "Den store debat om ORVONTONS størrelse." Et kritisk studie af Urantia bogens kosmologi - En 125 siders bog om Mælkevejens størrelse, med illustrationer. forfattet af Tom Allen.

9) "JESUS - Rejser og Tilsynekomster." - Hæfte på 12 sider, detaljeret kronologisk med rejsekort og mere end 100 datoer fra Jesu liv, fra Urantia bogen. Forfattet, sammensat af Urantia Foundation.

10) "Mellemvæsenerne" - Planetens faste beboere. En 44 siders bog om Mellemvæsenerne her på jorden/Urantia. Forfattet af Richard E. Warren

Egen webshop/direkte salg
Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.