Site logo

Det her sker bare ikke for os,

det her sker bare ikke for os,

det sker bare ikke ...

 

Men det gjorde det.

 

DE PÅRØRENDE ER UNDERRETTET er en direkte og ærlig fortælling om en kvinde, der pludseligt mister sin elskede mand i en trafikulykke. Hun beskriver sorgen som en kamp mellem Hanne 1 og Hanne 2. Hanne 1 er den kontrollerede, fornuftige og effektive kvinde, som prøver at klare alle de praktiske udfordringer, holde fast i minderne og søge en mening i hændelsen. Hanne 2 er rådvild, overvældet af ukontrollable følelser, tæt på at opgive det hele.

 

Hanne vælger utraditionelle løsninger for at rumme det uforståelige: Hun tager kisten med sin afdøde mand hjem i havestuen nogle dage før bisættelsen og åbner huset for besøgende. Siger senere sit chefjob op og inviterer til Café Tøffetid hjemme i den store, nu tomme villa. Kæmper med ensomme fredag aftener og stoppede kloakrør. Holder liv i sin gamle kærlighed og mærker længslen efter en ny.

 

 

Selvom alle sorgens historier er enestående, er Hannes fortælling så nærværende og ærlig, at alle, der direkte eller indirekte møder sorgen, kan lære af fortællingen – og finde forsoning i deres egen splittelse og blive hele igen.

Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

jeg kommer gerne ud og holder foredraget "Lad håbet trække det længste strå"

Medlem af

NewPub

Forlag forfatteren har udgivet på

Phelix

Titler

De pårørende er underrettet

Kontaktinfo er til:

Forfatterens forlag

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.