Mine bøger er alle klok­keklare kær­lighedserklæringer til livet og til Sydhavs­øerne (tidligere bedst kendt som Lolland-Falster). Indtil videre har jeg udgivet to bøger med lystige lollandske løgnehistorier,  fire digtsamlinger med digte fra og om årstiderne samt én digtsamling om at forelske sig. Herudover har jeg bidraget med såvel lyrik som en løgnehistorie til antologien "Os hernedefra - Forfattere fra Lolland, Falster, Sydsjælland og omkringliggende mindre øer fortæller".

De lystige lollandske løgnehistorier foregår i et univers, hvor ting sjæl­dent er helt som forven­tet. Der er skørt, skræm­mende, hjertevarmt, eventyr­ligt og en lille smule lummert. Mine histo­rier skifter retning igen og igen og er befolket af dyr og andre væsener med skæve personligheder. Histori­erne har kort sagt et lidt fri­gjort forhold til virke­ligheden. Og jeg garanterer et godt grin!

Bøgerne er illustreret af en hel håndfuld af Sydhavsøernes dygtigste og mest vel­oplagte kunstnere.

Årstidsdigtene. Som født og opvokset i Danmark opleve jeg næsten, at de skiftende årstider er indlejret i mit DNA. Gennem hundrede og tyve velop­lagte digte illustreret med smukke fotos deler jeg min boblende glæde over årstidernes gang - og livets og inviterer dig med indenfor.

Så forelsket! En nøgen og ærlig tur via poesien gen­nem et livs forelskede opture. Den ultimative modstilling  til de lollandske løgnehistorier.

Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Lad mig komme og fortælle. Bestil mig til en time eller to med sjove, spændende, romantiske, farlige, rørende og måske også lidt lumre løgnehistorier og digte, som du kun kan blive glad i låget af. Til mine optrædender kan du høre både materiale fra de allerede udgivne bøger såvel som ting, der er på vej.

Jeg stiller gerne op til alle slags arrangementer alle steder, hvor man kan få ørenlyd, og hvor publikum har brug for en time eller to med en masse gode smil og grin.

Medlem af

NewPub

Titler

Lystige lollandske løgnehistorier, 2019, Vision & Praxis forlag
Lystige lollandske løgnehistorier - 2'eren, Vandvejen til Månen, 2020, Vision & Praxis forlag
Forårsfornøjet 2020, Vision & Praxis forlag
Solstik, 2021, Vision & Praxis forlag
Jeg falder for efteråret, 2021, Vision & Praxis forlag
Frostklar, 2021, Vision & Praxis forlag
Så forelsket, 2022, Vision & Praxis forlag
Os hernedefra (antologi), 2022, Forlaget Bostrup

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.