I 2003 udgav jeg "To kaffe og en Staveplade" (Peoples Press) om at rejse sig efter en trafikulykke, som vendte op og ned på alt for mine fire  mindre børn, deres far og mig.

Jeg tilbragte 28 timer på operationsbordet, fem uger i respirator og flere måneder i en sygeseng, før jeg var stærk nok til at komme hjem og tage fat på genoptræningen og det, der skulle vise sig at blive en meget lang reportagerejse i det danske sundheds- og socialvæsen.

"To kaffe og en staveplade" er solgt i 55.000 eksemplarer og er stadig flittigt brugt og citeret på sundhedsuddannelserne. Men bogen er samtidig et holdepunkt for andre patienter og for pårørende, som slås for at komme godt igennem sygdom og ulykke.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Jeg kan bookes til

Jeg holder foredrag målrettet alle med interesse for det danske sundhedsvæsen. Sundhedspersonale, patienter, politikere...
Jeg bruger et kæmpe bagkatalog af konkrete eksempler fra 22 år som patient til at sætte gang i debatten om at få inddraget både patienter og pårørende bedre i behandlingen.
For fremtidens patient vil selv være med. Og mange pårørende vil gerne hjælpe. Hvis de ved hvordan. Så vi skal ud over stepperne og blive meget bedre til at tale sammen - personale og patienter imellem.
Mine foredrag bliver altid målrettet hvert enkelt arrangement. Men fælles for dem er, at de er bygget på optimisme, humor - og glæde ved at gøre tingene en lille smule bedre i væsenet. Sammen.

Medlem af

NewPub, Dansk Journalistforbund

Titler

To kaffe og en staveplade - historien om en ulykke, Peoples Press 2003

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.