Toptryk topbanner
Site logo

I en alder af 8 år blev jeg ansvarshavende redaktør og journalist på Fars Avis. Den er der ikke mange der kender, men min far gjorde. Når han var ude på en af sine mange rejser, noterede jeg troligt dagens hændelser, illustrerede dem fint og piftede det hele op med lidt hjemmelavede gåder. Værket blev samlet med hæfteklamme og lagt frem på trappen, så det var det første min far fik øje på, når han vendte hjem. 😊

Avisen laves ikke mere, men tone og indhold på min side, Mies Bogrum, kan godt minde lidt om. Det er en blanding af boganmeldelser, rejse- og røverhistorier. Siden er ment som et hyggeligt frikvarter og er bevidst skrællet for polemik om pandemi og politik.

Til daglig er jeg boghandler, hvilket brødføder min forfatterdrøm. Jeg har udgivet Story to go Vol. I og Vol. II. en samling skarpe, skøre og sjove noveller og digte. Titlen og formatet var tænkt som en lille læsehaps, man tog med sig på sin pendlerrute. Det er min drøm at udbygge dem med flere noveller og udgive dem samlet i et lækkert format.

For tiden er jeg på forlagsrunde med min roman Silent Retreat, der efter to afslag og en manuskriptvurdering er blevet kørt i pit for udbedring af ’sætningsskader’.😊

Samtidig skriver jeg på en særlig rygestopbog, jeg selv kunne have haft glæde af, da jeg stoppede for 20 år siden. Som boghandler og eksryger synes jeg, netop denne bog mangler på krop og sind-hylden.

Når jeg ikke sælger, læser eller skriver bøger, tager min kæreste og jeg på skønne smutture. For eksempel til Sverige, hvor vi spotter glenter og prutgæs og griner meget. Eller vi  tager en meget lang og tilbagelænet ferie i vores sydvendte hjem, Andalusien. Og så kommer vi hjem igen til vores skønne landsted, tænder op i pejsen, sætter popcorn over, ser et afsnit af Mord i paradis og inviterer venner eller vores store børn til god mad. Ind imellem disse aktiviteter får jeg også tid til at snakke med katten, opfinde mærkelige blå drinks, plante tomater, udskyde aftaler og alt sådan noget.

Sociale medier
Udgivelser

Har udgivet 1-3 titler

Medlem af

NewPub

Titler

Story to go Vol. I, 2020

Story to go Vol. II, 2020

Silent Retreat (arbejdstitel) roman, arbejder på udgivelse i 2023

Et svagt øjeblik (arbejdstitel) roman, ligger og sunder sig, men vil nok gerne udgives en dag.

Rygestop-bog (ingen titel endnu) fagbog, forventes udgivet i 2023.

Kontaktinfo er til:

Forfatteren

Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.