Andreas Valentin Wadskjær er forfatter, arkæolog, eventyrer og forlægger. Han er nu aktuel med børnebogen Oliver i Jægerstenalderen hos Wadskjær Forlag.

Han blev cand. mag. i forhistorisk arkæologi ved Københavns Universitet i 2018 og har arbejdet som arkæolog ved flere danske kulturhistoriske museer, såsom Nationalmuseet, Københavns Museum, Museum Sydøstdanmark m.fl.
Siden 2014 har han været tilknyttet forskellige internationale arkæologiske projekter i Peru i samarbejde med det danske Nationalmuseum, hvor han har udgravet pyramider med mumier og skjulte ruinbyer i junglen. De seneste år har han været arkæologisk projektleder på “The Forgotten Amazon – an archaeological research project“. Udover den sydamerikanske arkæologi omfatter hans forskning især ældre og yngre stenalder samt flint i andre af oldtidens perioder. Denne viden kombineret med mange års arbejde som pædagogmedhjælper inspirerede ham til at skrive børnebogsserien Oliver i Oldtiden. Første bind, Oliver i Jægerstenalderen, handler om drengen Oliver, som ved en tilfældighed havner i jægerstenalderen, hvor han lærer om bopladslivet blandt jæger-samlerne. Bogen blev først udgivet ved Forlaget Brændpunkt i 2020, men Wadskjær Forlag har i mellemtiden overtaget rettighederne.
Udgivelser

Har udgivet 4-9 titler

Jeg kan bookes til

Foredrag & kurser om:

Stenalder & Flintredskaber

Peru: Eventyr og Inkariget

Arkæologiske feltekspeditioner til Egypten, Jordan, Rusland og Peru

Medlem af

NewPub

Titler

Oliver i jægerstenalderen
Line får en mango (oversættelse)
Bogen om dig og mig (oversættelse)
Neolitiske tværpile - en misforstået fundkategori

Egen webshop/direkte salg
Send e-mail til forfatteren

    Når du sender en besked accepterer du samtidigt vores cookies- og privatlivspolitik.